Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید صادقی روز شنبه در حاشیه تبادل تفاهنمامه میان شهرداری تهران و رئیس لواء الخدمه الحسینی عراق در جمع خبرنگاران افزود: این ۱۰ هزار نفر در دو مرحله در قالب گروه های پنج هزار نفری ۱۶ و ۲۱ مهر اعزام می‌شوند.

وی یادآور شد: شهرداری تهران امسال نیز در نظافت و پاکسازی مسیرها و موکب‌ها با مسئولان عراقی همکاری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی اظهارداشت: تشکل های مردمی در قالب گروه های داوطلب برای پشتیبانی و کمک به فرهنگ سازی به منظور مدیریت زباله ها و جمع آوری آنها به این سفر اعزام می شوند.

مشاور شهردار تهران و عضو ستاد اربعین با بیان اینکه در مسیر ۹۰ کیلومتری نجف تا کربلا ۴۴۰ عمود را محور خدمات رسانی قرار دادیم گفت:‌ همچنین ۳۰ موکب از سوی شهرداری تهران در این مسیر از زائران پذیرایی خواهند کرد.

وی بیان کرذ: امسال با همکاری سایر شهرداری ها کمیته استقبال و بدرقه زائران نیز شکل گرفته و این برنامه از میدان امام حسین تا حرم عبدالعظیم اجرا می شود.

رئیس لواء الخدمه الحسینی عراق نیز در همین نشست گفت: یکی از دغدغه های اصلی مسئولان عراقی برای مراسم پیاده روی عراق پاکسازی و نظافت مسیر نجف تا کربلا بود.

سید حمید حسینی اعلام کرد: یک هزار کیلومتر مسیر برای پیاده روی اربعین به سمت کربلا در عراق شاهد حضور زائران حسینی است که ایرانیان غالبا مسیر نجف تا کربلا پیاده روی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد:  پیاده روی اربعین را اهالی نجف ابداع کردند و برای زنده نگه داشتن آن نیز در سال ۱۹۷۷ شهید و زندانی بسیاری داده اند.

رئیس لواء الخدمه الحسینی عراق گفت: پیش از سقوط رژیم صدام این پیاده روی جرم و حکم آن اعدام بود و بسیاری نیز به همین جرم کشته شده اند.

وی اضافه کرد: پس از سقوط رژیم بعثی نیروهای اشغالگر ۳۳ کشور در عراق حضور داشتند که نخستین پیاده روی اربعین با حضور جمعیت نیم میلیونی موجب تعجب دشمنان شد.

حسینی افزود: شهرداری تهران از گذشته و امسال به شکل جدی تر با اضافه شدن مرز خسروی در پشتیبانی از پیاده روی اربعین حسینی همراه عراقی ها بوده است.

وی تاکید کرد: ایرانی ها مسیر مرز خسروی را جدی بگیرند، از این مرز تا بغداد ۹۰ کیلومتر راه وجود دارد و ایرانیان می توانند مسیر دوم پیاده روی یعنی بغداد تا کربلا را نیز طی کنند.

وی یادآورشد: مسیر نخست حله - کربلا، مسیر دوم بغداد - کربلا و راه سوم نجف - کربلاست.

حجت نظری یکی از اعضای شورای شهر تهران نیز در این نشست اعلام کرد: کمیسیون ها و کمیته های شورای شهر سال هاست همراه این برنامه است.

وی اظهارداشت: شهرداری تهران در بخش های مختلف به شکل ویژه به موضوع پیاده روی اربعین خواهد پرداخت.

زنگیشه دبیر ستاد اربعین شهرداری تهران و سخنگوی این ستاد نیز اعلام کرد: بر اساس وظایفی که وزارت کشور به ما ابلاغ کرده است شهرداری کمیته های مربوطه را در بخش های مختلف تشکیل داده است.

وی افزود: شهرداری تهران در مرز، نجف، کوفه و کربلا خدمت رسانی خواهد کرد.

زنگیشه یادآورشد: شهرداری تهران از هفته گذشته سرویس های بهداشتی سیار در مسیر نجف تا کربلا جانمایی کرده است.
تهرام/۳۰۰۱//۱۳۴۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران اربعین ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین

استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات رخ داده سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه گفت: گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم هستند صادر شود تا شاهد بروز ازدحام جمعیت در چذابه نباشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی‌اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان در نشست ستاد اربعین حسینی اظهار داشت: امروز کمیته‌های ذیل ستاد اربعین به تشریح گزارش کارهای صورت گرفته پرداختند؛ خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته و امیدواریم انجام تمهیدات لازم به همین منوال تداوم داشته باشد.

وی افزود: مباحث اصلی در جلسه امروز در رابطه با حمل و نقل بود با این هدف که زائران بتوانند با سهولت تردد کنند. در بخش راه‌آهن نیاز است در مسیر خرمشهر تا شلمچه ریل باس فراهم شود. همچنین از خرمشهر تا اهواز در زمینه حمل و نقل شرایط باید بهتر شود.

حسینی‌محراب ادامه داد: یکی از پروژه‌های اصلی استان چهار بانده کردن پنجاه کیلومتر از جاده اهواز به خرمشهر است. خوشبختانه بودجه‌های اولیه برای آن در نظر گرفته شده است و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بناست امسال به میزان ده کیلومتر از هر دو سوی جاده (جمعا 20 کیلومتر) تعریض و آسفالت شود.

استاندار خوزستان افزود: پیمانکار آن هم در حال حاضر مشغول به کار است اگر چه در سالهای گذشته روند کار با کندی همراه بوده است امیدواریم این مسیر که از شاهراه‌های اصلی ما در اربعین است توسط مسئولان وزارت راه به عنوان یک پروژه ملی با جدیت دنبال شود.

رییس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در مسیر طریق الحسین که در واقع جاده اهواز تا چذابه است دو تا سه موضوع باقیمانده است. یک مورد پل حمیدیه است که پیمانکار در حال ساخت آن است. البته این پل برای استفاده زائران به امسال نخواهد رسید. اما امیدواریم کار ساخت آن به سرعت انجام شود.

حسینی محراب افزود: موضوع دیگر پل کمربندی سوسنگرد است که به رفع ترافیک کمک شایانی میکند که در دست پیگیری است. مسأله سوم نیز پل سابله است که ساخته شده است اما جاده منتهی به دو سوی پل باید آسفالت شود که در اربعین مورد استفاده قرار بگیرد.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: بحث حمل و نقل زائران از مبادی ورودی به استان بسیار حائز اهمیت است که دنبال این هستیم که با تامین اتوبوس، هواپیما و قطار به میزان لازم امکانات مناسبی در اختیار زائران قرار گیرد همچنین بناست برای آن دسته از افرادی که با وسایل شخصی مراجعه می‌کنند چهل هکتار زمین به پارکینگ شلمچه الحاق شود و امیدواریم تسهیلات خوبی همچون سال گذشته برای پارکینگ ها تدارک دیده شود.

حسینی‌محراب گفت: حدود هزار موکب در استان و تعدادی نیز در آن سوی مرز به زائران خدمت رسانی میکنند که از فضل و کرامت این عزیزان صمیمانه قدردانی می‌کنیم و انشاالله با کمترین موانع مستقر شوند و بتوانند به زائران خدمت‌رسانی کنند.

استاندار خوزستان اظهار داشت: مباحث مربوط به آب شرب و ذخیره آن در مخازن شلمچه و چذابه مطرح شد. مخزن آب شرب در چذابه حدود 80 درصد پیشرفت داشته و امیدواریم با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد و چذابه آب پایداری داشته باشد. در شلمچه خوشبختانه مسئله آب شرب پایدار حل شده است.

رئیس ستاد اربعین حسینی خوزستان ادامه داد: در زمینه اتباع خارجی مرز چذابه مشخص شده ‌و در تلاش هستیم مشکلاتی که سال گذشته در زمینه صدور گذرنامه اتباع خارجی در دهلاویه و پادگان ثامن الائمه (ع) رخ داد رفع شود به این صورت که گذرنامه در استان مبدا که اتباع خارجی مقیم است صادر شود تا شاهد بروز ازدحام در چذابه نباشیم.

استاندار خوزستان عنوان کرد: مدیران و دست‌اندرکاران در بخش امنیت، حمل و نقل، بهداشت و درمان، اورژانس و هلال احمر کارهای خوبی انجام داده‌اند از جمله اینکه بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های خوبی در مسیر و در دو پایانه مرزی مستقر کردند و امیدواریم با کمکی که ارتش، سپاه و نیروهای مسلح دارند بتوانیم به بهترین شکل این رویداد بزرگ را اجرا کنیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پاکسازی ریه با سیگار کشیدن!
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • پیاده‌روی چهارراه عضد اراک تعریض می‌شود
  • فیلم | تشییع شهید گمنام در ارتفاعات کوهپایه کرمان
  • بازگشایی محورهای مواصلاتی روستاهای بخش کن
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • کربلا قطعا جنت الاعلامه + فیلم